Stichting News

After major repairs that took place this year at the City Hall building is now the garden’s turn. Fantastic Gardens and Tree Works Aruba are the companies that will provide for the upgrading of the garden. According to the schedule, the work will be completed within one week.

So will all work at City Hall have been completed involving not only the monument but also the garden will be beautiful and in order for visitors to the city hall.
SMFA is the owner of the building and invests in the maintenance of our monuments to preserve them for the future.

City Hall | Oranjestad – Build in 1918/1925

Upgrading tuin Stadhuis

Na het groot onderhoud dat dit jaar heeft plaatsgevonden bij het Stadhuis gebouw is nu de tuin aan de beurt. Fantastic Gardens en Treeworks Aruba zijn de bedrijven die voor de upgrading van de tuin zullen zorgen. Volgens de planning zullen de werkzaamheden binnen 1 week voltooid zijn.

Zo zullen alle werkzaamheden bij het Stadhuis zijn afgerond waarbij niet alleen het monument maar ook het tuin weer mooi en in orde zijn voor de bezoekers van het stadhuis.

SMFA is het eigenaar van het gebouw en investeert in het onderhouden van onze monumenten om ze te behouden voor de toekomst.